Nejnovější recenze ze sekce Nafukovací matrace
matrace taková trochu jak houba. Nevím jestli maličko uchází či co, každopádně ráno jsem měl pocit, že jsem na vodní posteli, jakoby jsem se trochu propadal.
- dobrý poměr cena a kvalita
Jednoducha obsluha, vyborna tvrdost pro zada, vsechny bolesti v zadech zmizeli
- na přespání návštěv plně postačí
- příjemný materiál
super pro návštěvu
Je funkcni, rychle se nafoukne a pro návštěvy dostačuje. A pokud se po několika dnech trochu upusti, lehce ji dofouknete pres zásuvku.
Rychlá příprava lůžka k použití
- Matrace vypadá kvalitně.
- Není potřeba mít u sebe zdroj, pumpa má baterii, zvládne nafouknout a 7 nocí udržovat tlak
- Přes den se musí vypínat a jen přes noc nechat zapnuté, aby baterie vydržela deklarovaných 7 nocí. Prostě neustále zapnuté to vydrží 3 a půl dne... tzn. 84 hodin.
- Promyšlená konstrukce s integrovaným kompresorem, jednoduché ovládání, snadné přenášení i skladování.
Spokojený
- dosud jsem produkt nevyužila, pořídila jsem jej pro případné nečekané přespání
- pohodlí
- Výborný výrobek, ideální pro návštěvy.
- Rychlost nafouknutí
- Integrovaná pumpa
- Kvalita
Super pohodlná nafukovací postel. Nafouknutá a používaná zatím jeden víkend na zahradě. Neteř okamžitě začala používat postel jako trampolínu . Já měl obavu, že se svojí váhou 125 kg se po ulehnutí propadnu až na zem, ale k mému překvapení postel drží tvar výborně. Opravdu pohodové poležení na sluníčku. V návodu sice bylo, že je jen pro vnitřní použití, ale i kdyby vydržela jen jednu sezónu, tak se to za takovou nízkou cenu vyplatí. Nafoukne a vyfoukne se velmi rychle, takže není problém ji každý večer zklidit. Nákup postele doporučuji
- Líbí se mi
Bohužel nemůžu hodnotit nikdy nebyla dodána
- Ok
Pohledově zatím vše v pořádku. Neměla jsem zatím příležitost ji vyzkoušet. Věřím, že i pak budu spokojená.