Nejnovější recenze ze sekce Nafukovací matrace
Pohledově zatím vše v pořádku. Neměla jsem zatím příležitost ji vyzkoušet. Snad i po vyzkoušení bude vše v pořádku.
kvalita ale chtělo by to ale rozměr 80-90cm po nnafouknutí je celkem uzká
Matrace má integrovanou nožní pumpu - nafouknutí matrace s touto pumpou je ale tak pomalé, že by zabralo patrně celou dovolenou a to nemluvím o tom, že matrace přes noc dost ujde a je potřeba ji dofukovat :(. Navíc na ležení dost nepohodlná. Vrátili jsme.
- Skladné, možnost rychlého použití
- Větší postel pro "jenom jednoho" člověka
- Nevím si představit, že by to bylo pro 2 osoby
- Každou verzi je to menší a menší - šířka postele je jenom 142 rozhodně ne 152!
- I na délku je to krátké 190 cm. Jako jsem menší ale nohy mám na konci postele, teda v zimě to bude problém.
- Už od začátku používaní musím dofukovat zatím každou noc (3x). Tenhle problém mívám až tak po 1,5 roce.
- Dost těžká
Je to už má asi 5 postel a rozhodně nejhorší. Nevím proč se dělají menší a menší a hlavně tenhle model je i kratší :(.
- Snadná manipulace. Je to dárek. Snad udělá radost.
Velmi skladná, pohodlná a pohotová matrace.
- Samo- nafukovací
- Návštěva si pochvaluje
- Dostatečně stabilní na nafukovací postel
- Jednoduché připouštějí a odhuštění na tlačítko
- Elektrický kompresor
- Hlasité zhruba jako průměrný vysavač. Nahustěte tedy než jdou ostatní spát.
- Matrace za mne naprosto v pohodě.
- Malý únik vzduchu.ale stačí na chvily zapnout pumpu a je vše ok.pres noc vydrží v pohodě.
Nafukovací postel Invex je rychle připravena ke svému účelu. Taktéž je výhodou po následném vyfouknutí její snadné uložení v přiložené tašce.
- skvělý
- produkt znám,kupoval jsem již druhý(kvalitní)
- Hibi pompa
- Velká ložná plocha
- Je vyšší, pro lepší vstávání
- Vyzkoušeno na různých osobách od 120kg po paní s bolestmi nohou a kyčlí a všichni si chválili
- rychle se sama nafoukne a rychle opět vyfouknete
- nemůže se stát, že se přefoukne, nabíjení přes USB
- designově vyvedená, v akci za super peníze
- Složení zpět do pytle se mi podařilo jednou, tak je to tam trochu narvané :-D
Jsem moc spokojená, byla to opravdu dobrá koupě, nedá se srovnat s matrací nafukovací, kterou jsem kupovala kdyby a jinde, tam začala ucházet už po prvním použití. Oceňuji nafouknutí do asi 3min na zmáčknutí tlačítka. SUPER ! PO vyjmutí panelu se sama vyfoukne, žádná práce. Jsem maximálně spokojená.
- Vždy připraven k okamžitému použití
Kupte jako zálohu když Vás přepadne návštěva nebo na chalupu
- Technologicky dobře udělaný vyrobek
pohodlné vyspání, po vyfouknutí nezabere místo
- výborná náhrada za nornální postel
jen mužu doporučit,výrobek znám minimálně 4 roky
Na to kolik na tom skákalo dětí tak hodně dobrá kvalita Spokojenost. A pak v noci sloužila k jinému účelu
Zboží splňuje mé očekávání. Jsem spokojen.